ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΚΙΝΑΛ για υπόθεση Λιγνάδη: Ο τρόπος της κυβέρνησης είναι υποκριτικός

16:20 - 19 Φεβ 2021 | Πολιτική
ΚΙΝΑΛ για υπόθεση Λιγνάδη: Ο τρόπος της κυβέρνησης είναι υποκριτικός
Λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνης σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης άσκησε επίθεση στο πρόσωπό της και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως «Εκ των υστέρων παραδέχθηκαν ότι διόρισαν έναν άνθρωπο που είχε συγκεκριμένες καταγγελίες και νομικές εκκρεμότητες».

Ταυτόχρονα, τόνισε επικριτικά πως είναι «Ακραία υποκριτικός ο τρόπος που κινούνται», αναφερόμενος στις δηλώσεις της κυρίας Μενδώνη ότι ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου την εξαπάτησε με βαθιά υποκριτική τέχνη.

«Δεν ήξεραν δεν ρώταγαν; Και όταν έμαθαν προσπάθησαν να κρύψουν και να συγκαλύψουν. Ο τρόπος που κινούνται είναι ακραία υποκριτικός. Λίγη ντροπή!», σημείωσε ο κ. Χρηστίδης προσθέτοντας, ότι με δεδομένα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας το Κίνημα Αλλαγής, έχει πάρει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες μέσα και έξω από τη Βουλή.

Ο πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, Χρήστος Πρωτόπαππας, σχολίασε από την πλευρά του πως ο πρωθυπουργός έδωσε την εντολή για τον διορισμό και υπήρξε συγκροτημένη επιχείρηση για συγκάλυψη της υπόθεσης Λιγνάδη. «Η συντονισμένη προσπάθεια συγκάλυψης από τη Μενδώνη έγινε με εντολή του πρωθυπουργού», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πρωτόπαπας.

«Τώρα, που κατάλαβαν ότι έχουν εκτεθεί προσπαθούν να εξυγιανθούν. Έσπασαν κάθε ρεκόρ υποκρισίας», συμπλήρωσε.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:27 - 19 Φεβ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.