ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βούλτεψη: Δεν είναι μεμονωμένη η δήλωση του Δρίτσα

12:21 - 04 Μαρ 2021 | Πολιτική
Βούλτεψη: Δεν είναι μεμονωμένη η δήλωση του Δρίτσα
Η Σοφία Βούλτεψη, υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, σχολίασε τις δηλώσεις Δρίτσα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, λέγοντας πως «Δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό».

Όπως εξήγησε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 το 2014 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πάλι είχε πει ότι οι τρομοκράτες της 17Ν δεν είναι δολοφόνοι του Κοινού ποινικού Δικαίου δίνοντας τους πολιτικό πρόσημο. Ενώ και ο Παναγιώτης Σκουρλέτης, αναγνώριζε πολιτικό υπόβαθρο στη δράση της 17Ν.

Η υφυπουργός Μετανάστευσης και αρμόδια για την ένταξη αναφέρθηκε και στην προηγούμενη απεργία πείνας που είχε πραγματοποιήσει ο Δημήτρης Κουφοντίνας, λέγοντας ότι τότε τον είχε επισκεφθεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που τώρα δεν είναι εν ενεργεία αλλά τότε ήταν, ζητώντας να σταματήσει την απεργία πείνας. Παράλληλα, τον διαβεβαίωνε ότι θα καταργηθούν με νόμο οι φυλακές τύπου Γ' πράγμα που έγινε.

Επιπλέον, η κ. Βούλτεψη, υπενθύμισε ότι ακόμη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν πάει στα δικαστήρια ως μάρτυρες υπέρ του Σάββα Ξηρού. Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια, είχαν υποστηρίξει ότι στη μαρτυρία τους τότε, είχαν αναφερθεί σε έναν άνθρωπο με 97% αναπηρία «εννοούμενο τρομοκράτη που διάλεξε την ένοπλη πάλη».

Η ίδια πάντως, σημείωσε ότι μόνο στην Ελλάδα δεν ξεπεράσαμε αυτή την πολιτική και ηθική νομιμοποίηση που έψαχναν η τρομοκρατικές οργανώσεις. Σημείωσε ότι σε άλλες χώρες της Ευρώπης, η τρομοκρατία νικήθηκε ενώ στη χώρα μας εξακολουθούμε να βάζουμε διλήμματα και εισαγωγικά. Στις άλλες χώρες όμως, σύσσωμες οι πολιτικές δυνάμεις και τα κόμματα στάθηκαν απέναντι στη τρομοκρατία. Πίσω από το φέρετρο του τελευταίου καραμπινιερη, όπως είπε η κ. Βούλτεψη, στεκόταν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί από όλα τα πολιτικά κόμματα από τα δεξιά έως και την άκρα αριστερα με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πρόσθεσε, ότι η τρομοκρατία έχει ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο θέλοντας να επιδιώκει μια ηθική νομιμοποίηση αναζητώντας την συναίνεση του κόσμου. Επιλέγει τους λεγόμενους «δίκαιους στόχους» όπως ήταν τα στελέχη τους χούντας, οι αμερικανοί. Θεωρούσαν τον εαυτό τους τιμωρούς, μετά προχώρησαν στον πολιτικό κόσμο, τον επιχειρηματικό, εκδοτικό, τραπεζικό και αστυνομικό που εκπροσωπούν το κράτος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.