ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλειστά σχολεία σε όλη την Ελλάδα-Τριήμερο με τα «γνωστά μέτρα»

19:32 - 12 Μαρ 2021 | Πολιτική
Κλειστά σχολεία σε όλη την Ελλάδα-Τριήμερο με τα «γνωστά μέτρα»
Για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ισχύει ότι ισχύει μέχρι σήμερα, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση της Παρασκευής (12/3). Γνωστοποίησε επίσης την απόφαση ότι κλείνουν τα σχολεία σε όλη την Ελλάδα για 2 εβδομάδες.

Για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σε Αττική και Θεσσαλονίκη (και όλες τις περιοχές σε βαθύ κόκκινο) τόνισε ότι οι μετακινήσεις επιτρέπονται εντός δήμου ή σε απόσταση δύο χιλιομέτρων. Η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει κανονικά έως τις 19.00 το Σαββατοκύριακο και έως τις 21.00 τις καθημερινές.

Ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε ότι σε «βαθύ κόκκινο» παραμένουν οι περιφέρειες Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Θεσσαλονίκης, Άρτας και Θεσπρωτίας, Ηρακλείου, Σάμου, Λευκάδας, ο δήμος Καλυμνίων, ο δήμος Ρόδου, ο δήμος Χίου και ο δήμος Ανωγείων.

Από αύριο Σάββατο εντάσσονται στο «βαθύ κόκκινο», ως και 22 Μαρτίου, οι περιφερειακές ενότητες Χαλκιδικής, Ευρυτανίας και Λέσβου, αλλά και οι δήμοι Ιωαννιτών και Μετσόβου, Κατερίνης, Χανίων και ο δήμος Σκιάθου.

Οι υπόλοιπες περιοχές της χώρας εντάσσονται στο «κόκκινο».

Τελευταία τροποποίηση στις 20:50 - 12 Μαρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.