ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντιδράσεις για την παρουσία Γεωργιάδη σε βάπτιση-Τι λέει ο ίδιος

22:35 - 15 Μαρ 2021 | Πολιτική
Αντιδράσεις για την παρουσία Γεωργιάδη σε βάπτιση-Τι λέει ο ίδιος
Αντιδράσεις στα social media και πολιτικά «απόνερα» επέφερε η είδηση που γνωστοποίησε ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έγινε νονός εν μέσω lockdown.

Ο κ. Γεωργιάδης γνωστοποίησε χθες μέσω social media ότι έγινε νονός σε βάφτιση που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Διονυσίου Αεροπαγίτου, στην Αθήνα.

Η είδηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον υπουργό Ανάπτυξης να απαντά πως όλα έγιναν νόμιμα παραθέτοντας μάλιστα και σχετική αίτηση στη ΓΓΠΠ.

«Η βάπτιση στην οποία παρευρέθηκα χθες ως νονός, πραγματοποιήθηκε νομίμως κατόπιν αδείας που εξέδωσε στις 05/03/2021 η Πολιτική Προστασία όταν οι γονείς του παιδιού έκαναν την σχετική αίτηση. Αυτή είναι μία διαδικασία που ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αν έχει σοβαρούς λόγους», ήταν η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη.

{https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1371431804968824835}

Ωστόσο, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη για καταστρατήγηση των μέτρων που η ίδια η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει και εξαπέλυσε επίθεση προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Αλήθεια κ. Μητσοτάκη, υπάρχει ένα μέτρο περιορισμού το οποίο να τηρούν τα μέλη της κυβέρνησής σας; Η αυτά ισχύουν – υπό την απειλή προστίμου και ξυλοδαρμού – μόνο για τους απλούς πολίτες;», κατέληξε η ανακοίνωση.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:53 - 15 Μαρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.