ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ: Ο Τσίπρας υπερψηφίζει το Ελληνικό αλλά καταψηφίζει τη σύμβαση

18:20 - 24 Μαρ 2021 | Πολιτική
ΝΔ: Ο Τσίπρας υπερψηφίζει το Ελληνικό αλλά καταψηφίζει τη σύμβαση
Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της σχετικά με την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο που ξεμπλοκάρει την επένδυση στο Ελληνικό, τονίζει πως «η τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τέλος», αφού ο κ. Τσίπρας, υπερψηφίζει το νομοσχέδιο για το Ελληνικό αλλά καταψηφίζει τη σύμβαση.

Αναλυτικά, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει:

Η τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τέλος. Ο κ. Τσίπρας που επί σειρά ετών πρωτοστατούσε σε κινητοποιήσεις για να μη γίνει η επένδυση στο Ελληνικό, συνεχίζει την αλλοπρόσαλλη στάση του. «Εσείς δεν είστε ικανοί, όχι μόνο να διασφαλίσετε το δημόσιο συμφέρον στα πλαίσια της επένδυσης αλλά ούτε καν να διασφαλίσετε την ομαλή της πορεία» δηλώνει στην τοποθέτησή του.

Εξαπολύει μύδρους αλλά υπερψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο. Και την ίδια στιγμή καταψηφίζει τη σύμβαση! Φίλης και Δρίτσας αποφάσισαν να μην ψηφίσουν. «Το μοντέλο ανάπτυξης που προωθείται, είναι εχθρικό για τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας» δηλώνει ο κ. Φίλης, μιλώντας για «σταθερή και αταλάντευτη στάση υπέρ του δημοσίου συμφέροντος». Τουλάχιστον δεν υποκρίνονται ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που ξέρουμε τόσα χρόνια.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:20 - 24 Μαρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.