ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ για Πολάκη: Είναι το πραγματικό πρόσωπο του Τσίπρα

13:32 - 30 Μαρ 2021 | Πολιτική
Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωσε με αφορμή τις φωτιές που άναψε στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης.

Στο πλαίσιο της συζήτησης για την Προανακριτική Παππά, ο Παύλος Πολάκης χαρακτήρισε τη ΝΔ «κόμμα των μαυραγοριτών καιτων δωσίλογων».

Το κυβερνών κόμμα αντέδρασε ζητώντας από τον Αλέξη Τσίπρα να αποκηρύξει τον βουλευτή του , «αλλιώς θα επιβεβαιώσει για άλλη μία φορά ότι ο Πολάκης είναι το πραγματικό του προσωπο», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. 

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής: 

Ο κ. Τσίπρας επέλεξε σήμερα να στείλει στη Βουλή το “δεύτερο εγώ του” για να συκοφαντήσει και να δυναμιτίσει τη συζήτηση, ώστε να μην ακούσει κανείς την αλήθεια για το ρόλο του κ. Παππά σε αυτή τη τόσο σημαντική υπόθεση που μέσω της Δικαιοσύνης ήρθε στη Βουλή.

Ο κ. Πολάκης ξεπέρασε σε χυδαιότητα ακόμη και τον γνωστό εαυτό του. Σε ένα εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα μίσους παρουσίασε την ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ως το κόμμα των μαυραγοριτών και των δωσίλογων. Οι χυδαιότητες Πολάκη μόνο ντροπή αποτελούν για το Κοινοβούλιο.

Αν ο κ. Τσίπρας δεν αποκηρύξει δημόσια τα όσα εκστόμισε σήμερα ο συνεργάτης του, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι το πραγματικό πρόσωπό του. Ότι λέει όσα δεν θέλει να εκστομίσει ο ίδιος κι ότι είναι ένας Πολάκης χωρίς μουστάκι.

Ό,τι και να κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, για ένα πράγμα να είναι βέβαιοι. Η δυσώδης αυτή υπόθεση θα ερευνηθεί μέχρι το τέλος.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.