ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πελώνη: Έρχεται νέο οριζόντιο μέτρο στήριξης για τις κλειστές επιχειρήσεις

19:29 - 04 Απρ 2021 | Πολιτική
Πελώνη: Έρχεται νέο οριζόντιο μέτρο στήριξης για τις κλειστές επιχειρήσεις
Ένα επιπλέον μέτρο στήριξης για τις κλειστές επιχειρήσεις του Απριλίου θα ανακοινώσει το πρωί της Δευτέρας (5/4) η κυβέρνηση, όπως δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Στην ανακοίνωσή της, η κυβερνητική εκπρόσωπος επισημαίνει ότι οι αποφάσεις για τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και την Αχαΐα ήταν εισήγηση των ειδικών, τους οποίους η κυβέρνηση ακούει.

Η κα. Πελώνη προχώρησε σε αυτή την ανακοίνωση απαντώντας και στην κριτική του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ζήτησε την καταβολή αποζημίωσης για τους εμπόρους σε αυτές τις περιοχές.

Ειδικότερα, η δήλωση της κας Πελώνη έχει ως εξής:

«Για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας αντί να προτείνει, βρίζει. Αντί να ασκεί θεσμική κριτική, ακολουθεί ρητορική καφενειακού επιπέδου.

Ως προς τους χαρακτηρισμούς, τους επιστρέφουμε ακέραιους. Η χώρα ατύχησε σε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση, να έχει αυτή την αξιωματική αντιπολίτευση. Κρίμα.

Σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις για τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και την Αχαΐα ήταν εισήγηση των ειδικών, τους οποίους η κυβέρνηση ακούει.
Ας μας πει λοιπόν ο κ. Τσίπρας: Πρέπει να εμπιστευόμαστε τη γνώμη των επιστημόνων;

Ή ο ίδιος θέλει να τους ακούει μόνο όποτε οι εισηγήσεις του αρέσουν και δεν συνεπάγονται δυσάρεστες αποφάσεις;

Η κυβέρνηση έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, στηρίζει με κάθε τρόπο όσους πλήττονται.

Αύριο το πρωί η κυβέρνηση ανακοινώνει επιπλέον μέτρο που θα αφορά τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, που θα παραμείνουν κλειστές το μήνα Απρίλιο με κυβερνητική εντολή».

Τελευταία τροποποίηση στις 20:14 - 04 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.