ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Κατσανέβα

21:29 - 08 Μαϊ 2021 | Πολιτική
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Κατσανέβα
Το Κίνημα Αλλαγής αποχαιρέτησε τον Θεόδωρο Κατσανέβα που έφυγε σήμερα (8/5) από τη ζωή.

«Αποχαιρετούμε με θλίψη τον Θεόδωρο Κατσανέβα. Από την αντίσταση κατά της Χούντας και το ΠΑΚ, την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, τις θητείες του σε κυβερνητικές θέσεις και ως βουλευτής στο Κοινοβούλιο, ο Θεόδωρος Κατσανέβας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της πολιτικής και εργάστηκε για την παράταξη και την πατρίδα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ, εκφράζοντας τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

Σημειώνεται ότι ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο, καθώς είχε νοσήσει από κορονοϊό.

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο του Θεόδωρου Κατσανέβα, προβαίνοντας στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο Θεόδωρος Κατσανέβας, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς στην Οικονομική της Εργασίας, είχε στη διάρκεια της πορείας του, από όποια θέση κι αν υπηρέτησε, αδιάλειπτο ενδιαφέρον και συμμετοχή στα πολιτικά πράγματα.

Ανέπτυξε έντονη αντιδικτατορική δράση, ενώ υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής του επί σειρά ετών.

Ιδιαίτερα ασχολήθηκε με τον κρίσιμο τομέα του επαγγελματικού προσανατολισμού και συνέγραψε πλήθος επιστημονικών συγγραμμάτων.

Για την πρόωρη απώλειά του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του».

Συλλυπητήρια από το «ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Kαθηγητή Οικονομίας Θεόδωρου Κατσανέβα.

Υπήρξε αγωνιστής αντιστασιακός κατά της δικτατορίας και συνεπής αγωνιστής κατά του μνημονίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.