ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πελώνη: Προνόμια για εμβολιασμένους, όταν εμβολιαστούν όλες οι ηλικίες

13:15 - 10 Μαϊ 2021 | Πολιτική
Πελώνη: Προνόμια για εμβολιασμένους, όταν εμβολιαστούν όλες οι ηλικίες
Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών τη Δευτέρα (10/5), δήλωσε πως η συζήτηση για αποκλειστικά προνόμια των εμβολιασμένων δεν έχει νόημα παρά μόνο αν ανοίξουν στον εμβολιασμό όλες οι ηλικιακές ομάδες.

Νωρίτερα, είχε γίνει λόγος για σενάρια ειδικών προνομίων για τους εμβολιασμένους, τα οποία η κα. Πελώνη έβαλε ουσιαστικά "στον πάγο", σημειώνοντας πως η συγκεκριμένη συζήτηση δεν έχει αυτή τη στιγμή νόημα, από τη στιγμή που δεν έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Απαντώντας σε ερώτηση για όσους έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca, η κυβερνητική εκπρόσωπος τύπου, διαβεβαίωσε πως είναι εξασφαλισμένες και οι δεύτερες δόσεις.

Έπειτα, σχολιάζοντας το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού των υγειονομικών και το ενδεχόμενο επίσπευσης του υποχρεωτικού εμβολιασμού τους, η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε πως τα ποσοστά των γιατρών είναι πάνω από 85% και στους νοσηλευτές γύρω στο 63%. Να σημειωθεί πως η συζήτηση αυτή έχει τοποθετηθεί για το Σεπτέμβρη.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:26 - 10 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.