ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σακελλαροπούλου: Επίσκεψη στο νοσοκομείο «Γεννηματάς»

13:43 - 12 Μαϊ 2021 | Πολιτική
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσο της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς». Την ΠτΔ υποδέχθηκαν ο Διοικητής του νοσοκομείου Ελευθέριος Μπούλιας καθώς και η αναπληρώτρια Διοικήτρια Άννα Μάινα.

Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους των νοσηλευτών η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Χρυσή Μπαμιονιτάκη. Ενώ, επίσης, ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την παρουσία της και τη στήριξή της στον κοπιαστικό  αγώνα που δίνουν για την φροντίδα των ασθενών.

Στη συνέχεια η κυρία Σακελλαροπούλου, αφού συνομίλησε με εκπροσώπους του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Διεθνής Ημέρα Νοσηλευτών και Νοσηλευτριών καθιερώθηκε πριν από 56 χρόνια για να θυμίζει σε όλους την πολύτιμη συνεισφορά των νοσοκόμων στην κοινωνία. Στην κατάσταση όμως έκτακτης ανάγκης που βρεθήκαμε λόγω πανδημίας, Ημέρα των νοσηλευτών είναι κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό του εικοσιτετραώρου. Οι νοσηλευτές και οι νοσηλεύτριες πολεμούν τον αόρατο εχθρό επί ένα και πλέον χρόνο, πάντα στην πρώτη γραμμή, με όπλα τον παραδειγματικό τους επαγγελματισμό, την ακεραιότητα, την ψυχραιμία, την υψηλή αίσθηση ευθύνης. Όλοι μας, πολίτες και Πολιτεία, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την ανεκτίμητη προσφορά τους. Καθημερινοί μαχητές σε ομαλές υγειονομικές συνθήκες, την περίοδο της πανδημίας αναδείχτηκαν σε ήρωες. Τους ευχαριστούμε».

Τελευταία τροποποίηση στις 13:43 - 12 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.