ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπουργείο Εργασίας: Τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει αστεία

15:25 - 31 Μαϊ 2021 | Πολιτική
«Ο ΣΥΡΙΖΑ στην κριτική του για το νομοσχέδιο για την προστασία της εργασίας γελοιοποιεί τελικά ακόμα και την έννοια αντιπολίτευση!». Αυτό αναφέρει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε νέα του ανακοίνωση.

Επιπλέον, προσθέτει: «Ανακάλυψε μετά από 4 μέρες συνέντευξη του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, στην οποία ο υπουργός επαναλαμβάνει απλώς τις γνωστές ήδη θέσεις του για το νομοσχέδιο. Τίποτα καινούργιο, τίποτα διαφορετικό.

Αναλύει πώς λειτουργούν οι υπερωρίες από τη μία πλευρά και πώς η διευθέτηση του χρόνου εργασίας από την άλλη, καθώς και ποια μπορεί να είναι τα οφέλη για τους εργαζόμενους.

Ειδικά για τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας ο κ. Χατζηδάκης υπενθύμισε ότι εφαρμοζόταν και επί ΣΥΡΙΖΑ με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Τόνισε δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνος που έβαλε την υπογραφή του στην Κοινοτική Οδηγία 1158/2019 για την εφαρμογή της διευθέτησης και με ατομικές συμβάσεις για τους γονείς!

Αν ενοχλούνται λοιπόν στο ΣΥΡΙΖΑ με τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας και τον τρόπο εφαρμογής της, ας μέμφονται τον εαυτό τους!

Ακόμα και τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν γίνει πια αστεία».

Τελευταία τροποποίηση στις 15:32 - 31 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.