ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Προκήρυξη για πρόσληψη 400 ειδικών φρουρών

18:17 - 31 Μαϊ 2021 | Πολιτική
Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Προκήρυξη για πρόσληψη 400 ειδικών φρουρών
Προκηρύχθηκε από την Ελληνική Αστυνομία ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των 400 ειδικών φρουρών για τα Πανεπιστήμια.

Με την προκήρυξη καθορίζονται οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή στον διαγωνισμό και τα προσόντα των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τους ενδιαφερόμενους.

Ο αριθμός των υποψηφίων που θα προσληφθούν ως Ειδικοί Φρουροί καθορίζεται σε τετρακόσιους (400), με δυνατότητα πρόσληψης επιπλέον εξακοσήων (600) από λίστα επιλαχόντων, αν και όταν παραστεί ανάγκη εντός 9 μηνών από την πρόσληψη των αρχικώς επιτυχόντων.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο υπουργικό Συμβούλιο το μεσημέρι της Δευτέρας (31/5) είχε κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην πανεπιστημιακή αστυνομία.

«Η προστασία των πανεπιστημίων μέσω της δημιουργίας αυτών των Ομάδων, σε συνεννόηση πάντα με τις διοικήσεις των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων αποτέλεσε μία κεντρική δέσμευση της κυβέρνησης, η οποία θα γίνει πράξη χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που αναμένεται να ανεβάσει το πολιτικό θερμόμετρο και μαζί με το εργασιακό νομοσχέδιο, είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι που μόλις ξεκινά θα είναι ιδιαίτερα... θερμό.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 18:26 - 31 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.