ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελληνο-Αμερικανικό Συμβούλιο: «Συμπαραστεκόμαστε στην Ελλάδα»

11:54 - 28 Αυγ 2007 | Πολιτική
Το Ελληνο-Αμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο με ανακοίνωσή του, δηλώνει την άμεση συμπαράστασή του στους συμπατριώτες μας στην Ελλάδα και κυρίως στους πληγέντες και στις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους.
«Η εικόνα της Ελλάδας ζωσμένη στις φωτιές, οι αποτεφρωμένες εκτάσεις, η άνιση μάχη με τις φλόγες και ο ανθρώπινος πόνος των συμπατριωτών μας προκαλούν ανείπωτη θλίψη. Προκαλούν αγωνία για την τεράστια οικολογική καταστροφή και τις συνέπειες που θα έχει στο μέλλον για την γενέτειρα και ερωτηματικά για τους ενορχηστρωτές του οργανωμένου σχεδίου εμπρησμών.

Το μέγεθος της καταστροφής είναι πρωτοφανές και ανυπολόγιστο.

Η άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης είναι εθνικό χρέος. Χρέος που πρέπει να μοιραστούμε κι εμείς με κάθε τρόπο στο μέτρο των δυνατοτήτων μας», αναφέρει το Ελληνοαμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο και προσθέτει: 

«Ενθαρρύνουμε τα μέλη μας και απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους ομογενείς να συνδράμουν στην πρωτοβουλία που ανέλαβε το Σ.Α.Ε. Η.Π.Α. για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων και για την αναδάσωση της χώρας μας μέσω του προγράμματος ?Φύτεψε τις Ρίζες Σου στην Ελλάδα? το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνο-Αμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου.

Η πατρίδα μας πενθεί. Η πατρίδα υφίσταται εθνική τραγωδία. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Ας ανταποκριθούμε στην έκκληση της Ελληνικής πολιτείας και στις ανάγκες των συμπατριωτών μας. Και η μικρότερη συνεισφορά μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Οι λογαριασμοί του Plant Your Roots in Greece είναι οι ακόλουθοι:

    Chicago Community Bank Acct: # 459-0070-59

    234 S Wabash Ave FL2-Chicago, IL 60604-2365

    Καταθέσεις στην Ελλάδα:

    Alpha Bank Acct: # 143-0021-1-037288

    Eurobank Acct: # 0026.0012.39.0100763237

Οταν γίνει απολογισμός της κατάστασης, θα ανακοινωθούν από το Σ.Α.Ε. Η.Π.Α. και το Ε.Σ.Ε., σε συνεργασία με την Ελληνική Πολιτεία το πως και σε ποιους θα διατεθούν τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν και θα δοθεί πλήρης απολογισμός στην ομογένεια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.