ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πελώνη: Η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει το οργανωμένο έγκλημα

10:13 - 01 Ιουν 2021 | Πολιτική
Πελώνη: Η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει το οργανωμένο έγκλημα
«Το οργανωμένο έγκλημα είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και δεν έχει να κάνει με τις γειτονιές. Προφανώς υπάρχει θέμα και η κυβέρνηση θα το αντιμετωπίσει», μιλώντας σήμερα (1/6) στο OPEN, ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Η ίδια συμπλήρωσε ότι «Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα με την μικρότερη εγκληματικότητα σε όλη την Ευρώπη». 

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, ο νόμος για τα πανεπιστήμια θα εφαρμοστεί και η χθεσινή (31/5) ανακοίνωση της κυβέρνησης για την προκήρυξη των 400 θέσεων της αστυνομίας των πανεπιστήμιων δεν ήταν μια απάντηση στο πρόβλημα με το οργανωμένο έγκλημα, αλλά κάτι που έπρεπε να γίνει.

Όπως ανέφερε η κ. Πελώνη, οι πρώτοι από τους 400 που θα προσληφθούν, αφού εκπαιδευτούν, θα τοποθετηθούν στα ιδρύματα που υπάρχει ανάγκη.

Κλείνοντας, η κα Πελώνη αναφέρθηκε στη στάση της αντιπολίτευσης δηλώνοντας: «Η αντιπολίτευση, και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ, ανακατεύει τα δυο αυτά θέματα για αποπροσανατολίσει. Ας αποφασίσει τι θέλει.»

Ο Υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος, από την πλευρά του διέψευσε μέσω του ΣΚΑΪ ότι υπήρχαν σκέψεις στην κυβέρνηση να παγώσει το θέμα της πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.