ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας

20:20 - 04 Ιουν 2021 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας
Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας ξεκαθάρισε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας τους στα στελέχη του διαγραμματειακού οργάνου της ΝΔ, ζητώντας πάντως να μην επαναπαυθεί κανείς.

Ταυτόχρονα προανήγγειλε την πραγματοποίηση του 14ου συνεδρίου του κόμματος για τον Δεκέμβριο του 2021 τονίζοντας ότι η παράταξη πρέπει να βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την κοινωνία.

«Έχω πει και το εννοώ ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι λόγος επανάπαυσης. Η εκλογική προετοιμασία πρέπει να είναι συνεχής και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να υπάρχουν στελέχη της ΝΔ που αισθάνονται ότι τους ζητάμε τη στήριξή τους μόνο κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας» είπε χαρακτηριστικά.

«Η κυβέρνηση σήμερα έχει πολύ σημαντική αποδοχή και αντοχή. Έχει αναγνώριση που υπερβαίνει τα κομματικά όρια. Να μην μας εφησυχάζει αυτό, όσο σημειώνονται επιτυχίες, τόσο πολλαπλασιάζονται οι προσδοκίες» πρόσθεσε.

«Καθώς βγαίνουμε από την πανδημία εκ των πραγμάτων η συζήτηση θα επανέλθει στους τομείς της πολιτικής που ενδιαφέρουν περισσότερο τους πολίτες ξεκινώντας με την οικονομία η οποία φαίνεται να δείχνει σημάδια γρήγορης ανάκαμψης» ανέφερε για να προσθέσει ότι «η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει γρήγορα μετά την πανδημία προσελκύοντας επενδύσεις δημιουργώντας θέσεις εργασίας και ανακτώντας με ταχύτητα το χαμένο έδαφος».

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι γίνεται διαρκής προσπάθεια για την ανόρθωση της χώρας: «Η προσπάθεια για τη συνολική ανόρθωση της χώρας δεν έχει ημερομηνία λήξης, είναι διαρκής προσπάθεια, στην οποία η ΝΔ θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο». 

Όσον αφορά δε στις εσωκομματικές εκλογές, τις τοποθέτησε τον Οκτώβριο του 2021. «Να τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα για τακτικό συνέδριο τον Δεκέμβριο. Σημαντικό για εμένα να κρατάμε την παράδοση των ετησίων συνεδρίων. Το συνέδριο είναι και εκλογικό» είπε επίσης ο πρωθυπουργός.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:35 - 04 Ιουν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.