ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΜέΡΑ25: Κατάφωρη και ωμή παρέμβαση Μητσοτάκη στη Δικαιοσύνη

16:28 - 27 Ιουν 2021 | Πολιτική
ΜέΡΑ25: Κατάφωρη και ωμή παρέμβαση Μητσοτάκη στη Δικαιοσύνη
Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης κατήγγειλε την υπουργό Παιδείας ότι έχει στήσει «έναν κανονικότατο απεργοσπαστικό μηχανισμό με περισσή φροντίδα, στα πρότυπα του διωκτικού μηχανισμού που είχε στήσει το Υπουργείο Υγείας (σε συνεργασία με τις διορισμένες διοικήσεις) σε βάρος όσων γιατρών και νοσηλευτών ξεσκέπαζαν την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας από την Κυβέρνηση».

Ο ίδιος υπογραμμίζει, επίσης, ότι «η εκστρατεία τρομοκράτησης που έχει εξαπολύσει η Υπουργός Παιδείας έναντι εκπαιδευτικών που αντιδρούν στις απορρυθμίσεις που κατά καιρούς προωθεί, ενισχύθηκε και από τη δήλωση του Πρωθυπουργού χθες που «ευχόταν να κηρυχθεί παράνομη» η αυριανή απεργία της ΟΛΜΕ, για να συμπληρωθεί το αυταρχικό παζλ».

Ο  εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 διερωτάται «σε ποια άλλη χώρα του κόσμου ή της Ευρώπης ο Πρωθυπουργός εκφράζει την επιθυμία του για συγκεκριμένη δικαστική κρίση; Πρόκειται για κατάφωρη, ωμή  παρέμβαση στη Δικαιοσύνη από τον κ. Μητσοτάκη, μια Δικαιοσύνη βεβαίως που για μία ακόμα φορά λειτούργησε ως το μακρύ χέρι της Κυβέρνησης».

Καταλήγοντας στη δήλωσή του ο κ. Κριθαρίδης εκφράζει τη βεβαιότητα ότι «οι  εκπαιδευτικοί δεν θα εκβιαστούν, θα αψηφήσουν την τρομοκρατία και θα εντείνουν τον αγώνα απέναντι στους αντεργατικούς σχεδιασμούς της κυρίας Κεραμέως».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.