ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιατρομανωλάκης: Η Κάρτα Ελευθερίας είναι κίνητρο, όχι δωροδοκία

18:35 - 28 Ιουν 2021 | Πολιτική
«Πρώτα από όλα, οποιαδήποτε δράση μπορεί να ενισχύσει τον Πολιτισμό που έχει πληγεί είναι καλοδεχούμενη, ιδίως όταν αφορά τους νέους, που δεν έχουν τόσο εύκολη πρόσβαση» δήλωσε ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, για την «Κάρτα Ελευθερίας» που ανακοινώθηκε το πρωί της Δευτέρας (28/6) από τον Πρωθυπουργό.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Υφυπουργός Πολιτισμού σημείωσε ότι η «Κάρτα Ελευθερίας» για τους νέους 18-25 ετών που έχουν ήδη ή πρόκειται να εμβολιαστούν, «δεν είναι ούτε δωροδοκία ούτε τίποτα περισσότερο, παρά ένα μικρό κίνητρο για να κινηθεί ο κλάδος του Τουρισμού και του Πολιτισμού αλλά και για τους νέους, και για να μπορέσουμε να φτάσουμε σιγά σιγά σε μια κανονικότητα».

«Ο Πολιτισμός, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά διεθνώς, ήταν από τους κλάδους που έχουν πληγεί ιδιαίτερα», ανέφερε ο κ. Γιατρομανωλάκης, ενώ σημείωσε ότι η Κυβέρνηση έχει στηρίξει με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τους ανθρώπους του Πολιτισμού, εν μέσω της πανδημίας.

Κλείνοντας, όσον αφορά το κατά πόσον προβληματίζεται η Κυβέρνηση από την ινδική μετάλλαξη, την αποκαλούμενη μετάλλαξη Δέλτα, ο Υφυπουργός Πολιτισμού είπε ότι «Η μετάλλαξη απασχολεί τους πάντες, όχι μόνο εμάς, είμαστε σε διαρκή συζήτηση με τους λοιμωξιολόγους και το παρακολουθούμε».

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.