ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσημη υποψηφιότητα Ανδρουλάκη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

19:59 - 17 Ιουλ 2021 | Πολιτική
Επίσημη υποψηφιότητα Ανδρουλάκη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
Επισήμως ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τις εσωκομματικές διαδικασίες του Κινήματος Αλλαγης το φθινόπωρο ο ευρωβουλευτής, Νίκος Ανδρουλακης.

Μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τονίζει «ναι, θα είμαι υποψήφιος. Έχω άλλωστε δηλώσει ότι οι λόγοι που με οδήγησαν να θέσω υποψηφιότητα, το 2017, έχουν ενισχυθεί. Την ευκαιρία που μας δόθηκε, τότε, με τη συμμετοχή 212 χιλιάδων πολιτών, δεν την αξιοποιήσαμε όσο θα έπρεπε. Όλοι οι υποψήφιοι έχουμε χρέος να συμβάλουμε ώστε η επικείμενη συζήτηση για το μέλλον της παράταξης να είναι βαθιά πολιτική και αναζωογονητική, ενθαρρύνοντας τα μέλη και τους φίλους μας να συμμετάσχουν και πάλι, μαζικά, σε αυτό το νέο ξεκίνημα».

Επιπλέον, ο κ. Ανδρουλακης επισήμανε ότι το Κίνημα Αλλαγής, παραμένει στάσιμο εκτιμώντας ότι είναι μια περίοδος που «η κυβέρνηση της ΝΔ, αρχίζει να συσσωρεύει δυσαρέσκεια και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε πτωτική πορεία, ενώ παράλληλα οι ιδέες της Σοσιαλδημοκρατίας γίνονται εκ νέου επίκαιρες».

«Σέβομαι την ιστορία μας και όσους κρατήσαμε μαζί το κόμμα μας όρθιο στα δύσκολα. Τώρα έχει έρθει η ώρα με το βλέμμα μπροστά να αλλάξουμε περπατησιά, να γίνουμε ένα κόμμα προοπτικής, ανανεώνοντας το πρόγραμμα, το στελεχιακό δυναμικό, τις μεθόδους πολιτικής δράσης», προσθέτει.

Και καταλήγει λέγοντας ότι, «ο προοδευτικός κόσμος της χώρας διψά για ένα θεσμικό κόμμα, που θα ενώσει την κοινωνικά κατακερματισμένη δημοκρατική παράταξη και θα αγωνιστεί για δικαιοσύνη, διαφάνεια και αξιοκρατία».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.