ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πελώνη: Οι εμβολιασμοί αναμένεται να ξεπεράσουν σήμερα τα 10 εκατομμύρια

13:00 - 22 Ιουλ 2021 | Πολιτική
Πελώνη: Οι εμβολιασμοί αναμένεται να ξεπεράσουν σήμερα τα 10 εκατομμύρια
Άλλο ένα εμβολιαστικό ορόσημο αναμένεται να υπερβεί σήμερα η χώρα, καθώς όπως σημείωσε κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, «οι εμβολιασμοί αναμένεται να ξεπεράσουν σήμερα τα 10 εκατομμύρια». Η ίδια τόνισε ότι έχει παρατηθεί ότι «πολίτες επιφυλακτικοί αναθεωρούν τη στάση και προσέρχονται να εμβολιαστούν».

Η ίδια κληθείσα να σχολιάσει αν θεωρεί η κυβέρνηση ότι υπάρχει πολιτική υποκίνηση στις συγκεντρώσεις των αντιεμβολιαστών, αφού επανέλαβε ότι «καλούμε όλους να εμβολιαστούν», ανέφερε: «Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει μια μερίδα που έχει την δική της αντίληψη και δεν θα προστρέξει στον εμβολιασμό».

Σε σχέση με το Freedom Pass, είπε ότι 140.000 νέοι 18-25 ετών έχουν κάνει αίτηση μέσω του gov.gr για να λάβουν το voucher, ενώ 4.500 νέοι έκαναν την αίτηση μέσω ΚΕΠ.

Σε ερώτηση σχετικά με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την Μύκονο, υποστήριξε ότι «υπάρχει μια σταθεροποίηση της κατάστασης, είναι σημαντικό να τηρούνται τα μέτρα ειδικά σε χώρους συγχρωτισμού και πάνω απ’ όλα να σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε».

Για τη σημερινή επίσκεψη Τσίπρα στην Μύκονο, η ίδια σχολίασε ότι στο «νησί δεν έχει επιβληθεί lockdown», ενώ κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «να είναι πιο προσεκτικός και να μην δυσφημίζει την χώρα στο εξωτερικό».

Επεσήμανε δε ότι καταδικάζει εκ μέρους της κυβέρνησης τις επιθέσεις εναντίον της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.