ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας από Μύκονο: Δεύτερη φορά το ίδιο λάθος σημαίνει ανικανότητα

13:36 - 22 Ιουλ 2021 | Πολιτική
Τσίπρας από Μύκονο: Δεύτερη φορά το ίδιο λάθος σημαίνει ανικανότητα
"Η Μύκονος είναι η ναυαρχίδα της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας. Ταυτόχρονα όμως φέτος, είναι και το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας. Όταν κάνεις για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε έναν χρόνο το ίδιο λάθος, τότε δεν πρόκειται για αστοχία ή ατυχία, αλλά για ανικανότητα", δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας και τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Μυκόνου

Ταυτόχρονα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε η κυβέρνηση "κάνει και φέτος ακριβώς τα ίδια λάθη που έκανε και πέρυσι. Άνοιξε χωρίς αυστηρά υγειονομικά μέτρα τις πύλες εισόδου της χώρας. Άνοιξε χωρίς μαζικό τέστινγκ και ιχνηλάτηση. Άνοιξε χωρίς να ενισχύσει τις τοπικές μονάδες Υγείας, τα κέντρα Υγείας στους τουριστικούς προορισμούς. Άνοιξε χωρίς να φροντίσει καν για ξενοδοχεία καραντίνας στους τουριστικούς προορισμούς". 

Σύμφωνα με τον ίδιο, "αντί για όλα αυτά, συνέχισε να ρίχνει την ευθύνη στους πολίτες με τα self test, στους επιχειρηματίες, στις ναυτιλιακές εταιρείες. Την ευθύνη πάντοτε δηλαδή οπουδήποτε αλλού, εκτός από την κυβέρνηση". 

Στο διά ταύτα πάντως, ο Αλέξης Τσίπρας καλεί την Κυβέρνηση "μετά το μίνι lockdown στη Μύκονο, που δίνει πολύ αρνητικό σήμα για κάθε προορισμό και για τον ελληνικό τουρισμό, να προχωρήσει σε μία επιθετική καμπάνια προκειμένου να ξαναδώσει το σήμα, ότι οι διακοπές στα ελληνικά νησιά είναι ασφαλείς υγειονομικά διακοπές". 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.