ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η πολιτική ηγεσία συγχαίρει τον «χρυσό» Ντούσκο

10:00 - 30 Ιουλ 2021 | Πολιτική
Η πολιτική ηγεσία συγχαίρει τον «χρυσό» Ντούσκο
Ο Στέφανος Ντούσκος με τρομερή κούρσα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ των ανδρών κάνοντας μάλιστα νέο Ολυμπιακό ρεκόρ! Τον αθλητή έσπευσε να συγχαρεί η ελληνική πολιτική ηγεσία.

«Πολλά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο! Χρυσός Ολυμπιονίκης και ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων, πραγματικά μία τεράστια επιτυχία. Μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια», σημειώνει σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

{https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1420977852711907328}

Μήνυμα προς τον Ολυμπιονίκη ανήρτησε, στον λογαριασμό του στο twitter, και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. «Το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ήρθε από την κωπηλασία. Θερμά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο για την πρώτη θέση στο απλό σκιφ», υπογραμμίζει ο κ. Δένδιας.

{https://twitter.com/NikosDendias/status/1420979907178418176}

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Γιαννιώτη πρωταθλητή εξέφρασε και ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε:

«Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής Στέφανος Ντούσκος “υπέγραψε” σήμερα τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ελληνικής κωπηλασίας, κατακτώντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα με νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Η τεράστια επιτυχία του μας γεμίζει χαρά και εθνική υπερηφάνεια και μας καταδεικνύει την αξία της άοκνης και αδιάκοπης προσπάθειας για εξέλιξη σε οποιονδήποτε τομέα έχει ταχθεί ο καθένας να υπηρετεί στην πορεία του. Καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Τελευταία τροποποίηση στις 11:25 - 30 Ιουλ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.