ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ για Χαρδαλιά: «Κρυφτούλι» ευθυνών πάνω από τις στάχτες

16:13 - 10 Αυγ 2021 | Πολιτική
"Συνεχίζουν το κρυφτούλι των ευθυνών πάνω στις στάχτες, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του στο περιθώριο της Συνέντευξης Τύπου που έδωσε νωρίτερα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς αναφορικά με τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στην Ελλάδα.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση, τονίζει πως η στάση του κ. Μητσοτάκη αποτελεί σχολείο εμπαιγμού και θρασύτητας, επισημαίνοντας πως ο πρωθυπουργός χθες ζητούσε συγγνώμη σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς τα βρήκε όλα άψογα.

"Σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς αποκάλυψε την κοροϊδία του ελληνικού λαού όλες αυτές τις ημέρες από την κυβέρνηση", τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας πως ο κος Χαρδαλιάς, διέψευσε εντελώς τα στοιχεία σχετικά με τα εναέρια μέσα που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Σκέρτσος πριν από λίγα μόλις εικοσιτετράωρα.

"Αποδεικνύεται πλέον πως το γραφείο του πρωθυπουργού από την αρχή της εθνικής οικολογικής τραγωδίας είχε μια και μόνη έννοια: πώς θα πει ψέματα και πώς θα διαστρεβλώσει για να απαλλάξει από τις εγκληματικές ευθύνες του τον κ. Μητσοτάκη.

Ακριβώς γι’ αυτό και εχθές ο κ. Μητσοτάκης ζητούσε συγνώμη και σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς τα βρήκε όλα άψογα. Ακόμα μια μέρα συνεχίζουν να παίζουν το κρυφτούλι των ευθυνών πάνω στις στάχτες των κόπων μιας ζωής χιλιάδων πολιτών", καταλήγει η ανακοίνωση.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.