ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σπίρτζης:Καμία έκπτωση στο ρεύμα λόγω Μήδειας παρά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη

09:59 - 19 Αυγ 2021 | Πολιτική
Σπίρτζης:Καμία έκπτωση στο ρεύμα λόγω Μήδειας παρά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
«Επειδή διαπιστώσαμε ότι η διοίκηση της Δ.Ε.Η. διαβάζει τις ανακοινώσεις μας, μετά τις απαράδεκτες ειδοποιήσεις μέσω SMS και καταμετρήσεις στους κατά-καμένους οικισμούς της Βόρειας Εύβοιας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις επιφυλάξεις μας, μέχρι να το δούμε να υλοποιείται και να μας συμπαθά αλλά δεν φταίμε εμείς», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Χρήστος Σπίρτζης.

Ο κ. Σπίρτζης συνεχίζει λέγοντας ότι: «Υπενθυμίζουμε την προαναγγελία της έκπτωσης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, στις 18 Φεβρουαρίου 2021, που αφορά την έκπτωση στους συμπολίτες μας που έμειναν παγωμένοι, χωρίς ρεύμα και σε πολλές περιπτώσεις χωρίς νερό, μέσα στον χιονιά Μήδεια για αρκετές ημέρες:

‘Επικοινώνησα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού και του ζήτησα ως μία κίνηση καλής θέλησης να εξετάσει μία μείωση στο λογαριασμό του ρεύματος για το μήνα Φεβρουάριο για τα νοικοκυριά εκείνα τα οποία έμειναν χωρίς ρεύμα τις τελευταίες μέρες. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις από τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού τις επόμενες μέρες σε αυτήν την κατεύθυνση ως μία έμπρακτη αναγνώριση της ταλαιπωρίας που υπέστησαν οι πελάτες της επιχείρησης. Θεωρώ ότι μία τέτοια κίνηση στην παρούσα συγκυρία είναι ενδεδειγμένη’.

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση της Δ.Ε.Η. στις 20 Φεβρουαρίου 2021, σε συνέχεια της εξαγγελίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, που επιβεβαιώνει την έκπτωση στους συμπολίτες μας που έμειναν παγωμένοι, χωρίς ρεύμα και σε πολλές περιπτώσεις χωρίς νερό, μέσα στον χιονιά Μήδεια για αρκετές ημέρες».

«Επειδή δεν έχουμε συναντήσει συμπολίτη μας στην Ανατολική Αττική και στη Βόρεια Αθήνα, που να έγινε πράξη αυτή η εξαγγελθείσα έκπτωση, μήπως να την υλοποιήσετε τώρα; Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο της ανεφάρμοστης εξαγγελίας ως φάρμακο κατευνασμού της στιγμής, όπως έγινε και στην Μήδεια. Είναι δίκαιο, αλλά δεν έγινε πράξη… Και θα επιμείνουμε μέχρι να μας ενημερώσουν οι συμπολίτες μας στην Εύβοια και στις πληγείσες περιοχές, ότι υλοποιήθηκε…», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Σπίρτζης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.