ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε απαντήσεις για την απειλή ΕΔΕ στους πυροσβέστες

21:16 - 21 Αυγ 2021 | Πολιτική
ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε απαντήσεις για την απειλή ΕΔΕ στους πυροσβέστες
Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση της ΕΔΕ πυροσβεστών, οι οποίοι μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών αναφέρθηκαν στη κακή κατάσταση των πυροσβεστικών οχημάτων και την έλλειψη εναέριων μέσων.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Έχουν περάσει 6 ώρες και τόσο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όσο και η ηγεσία της Πυροσβεστικής δεν απαντούν στο ερώτημα του ΣΥΡΙΖΑ, αν απειλούνται με ΕΔΕ οι πυροσβέστες που αποκάλυψαν την άθλια κατάσταση των πυροσβεστικών οχημάτων, την απουσία εναέριων μέσων και τον ανύπαρκτο συντονισμό στην καταστροφική πυρκαγιά στην βόρεια Εύβοια.

Προειδοποιούμε τους επιτελείς του κ. Μητσοτάκη να μην τρέφουν αυταπάτες ότι μέσω της σιωπής θα "θάψουν" και αυτό το θέμα».

Νωρίτερα, ανακοίνωση είχε εκδώσει και ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «η σιωπή τους στο συγκεκριμένο θέμα απλά επιβεβαιώνει τους ψιθύρους για παρεμβάσεις και απειλές κυβερνητικών στελεχών, σε δημάρχους, δημοσιογράφους και μέσα μαζικής ενημέρωσης» και ότι «το επιτελικό κράτος χρησιμοποιεί την προπαγάνδα και όλα τα μέσα που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να στρεβλώσει και να κρύψει την αλήθεια και όσα δραματικά βιώνει ο ελληνικός λαός».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.