ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πλεύρης σε ΠΟΕΔΗΝ: Αδιαπραγμάτευτα ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και οι αναστολές εργασίας

16:26 - 07 Σεπ 2021 | Πολιτική
Πλεύρης σε ΠΟΕΔΗΝ: Αδιαπραγμάτευτα ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και οι αναστολές εργασίας
Η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και οι αναστολές εργασίας όσων εργαζόμενων δεν κάνουν το εμβόλιο είναι θέματα που δεν τίθενται υπό διαπραγμάτευση, κατέστησε σαφές ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, κατά τη διάρκεια της σημερινής (7/9) συνάντησης με την ΠΟΕΔΗΝ.

Σημειώνεται ότι ο κ. Πλεύρης πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι την πρώτη, εθιμοτυπική συνάντηση με το σύνολο της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), η οποία έθεσε όλα τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία της χώρας, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του υπουργείου Υγείας.

Κεντρικά θέματα της συζήτησης ήταν η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στους υγειονομικούς και οι αναστολές εργασίας που τίθενται οι ανεμβολίαστοι, οι συμβάσεις εργασίας των εργαζόμενων στα νοσοκομεία που λήγουν μέχρι το τέλος του έτους και η ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα (ΒΑΕ).

Ο Υπουργός Υγείας ανέφερε ότι, αφού ενημερωθεί ενδελεχώς για όλα τα θέματα και μελετήσει το αναλυτικό υπόμνημα που θα του καταθέσει η Ομοσπονδία, θα πραγματοποιήσει μαζί τους εκ νέου συνάντηση.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:40 - 07 Σεπ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.