ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Βρισκόμαστε στην αρχή ενός μεγάλου αναπτυξιακού κύκλου

11:55 - 11 Σεπ 2021 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Βρισκόμαστε στην αρχή ενός μεγάλου αναπτυξιακού κύκλου
Μία σειρά παρεμβάσεων και ένα συνολικό πλαίσιο για το πώς η ελληνική κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τις μεταρρυθμίσεις και τον νέο κύκλο ανάπτυξης, ο οποίος ανοίγεται μπροστά, θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην αποψινή ομιλία του στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπως ανέφερε ο ίδιος κατά το χαιρετισμό του στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Ο κ. Μητσοτάκης το πρωί του Σαββάτου απευθυνόμενος στα Επιμελητήρια τόνισε πως «βρισκόμαστε στην αρχή ενός μεγάλου αναπτυξιακού κύκλου» και διαβεβαίωσε ότι όλοι θα έχουν μέρισμα στα οφέλη της ανάπτυξης και πρωτίστως η νέα γενιά.

Ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε την ανακοίνωση σημαντικών μέτρων για την οικονομία, απόψε το βράδυ, κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ, λέγοντας μάλιστα: «θα ακούσετε ενδιαφέροντα πράγματα».

Ο πρωθυπουργός μίλησε για τις επαφές υπουργών με το τραπεζικό σύστημα, με σκοπό τη πρόσβαση των επιχειρήσεων στον τραπεζικό δανεισμό, ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση βλέπει στα Επιμελητήρια συνεργάτες στην αναπτυξιακή προσπάθεια.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:57 - 11 Σεπ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.