ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπ. Εργασίας: Ο εργασιακός νόμος δεν εμποδίζει τη δημιουργία θέσεων μισθωτής εργασίας

21:32 - 23 Σεπ 2021 | Πολιτική
Υπ. Εργασίας: Ο εργασιακός νόμος δεν εμποδίζει τη δημιουργία θέσεων μισθωτής εργασίας
Τις νεότερες εξελίξεις στην e-food σχολιάζει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, το οποίο παραπέμπει στη χθεσινή (22/9) δήλωση του αρμόδιου υπουργού Κωστή Χατζηδάκη, με αφορμή την ανακοίνωση της δημιουργίας 500 θέσεων μισθωτής εργασίας από άλλη διεθνή πλατφόρμα.

«Οι εξελίξεις αυτές», όπως είπε ο κ. Χατζηδάκης, «καταρρίπτουν τη μυθολογία των ημερών ότι σχεδόν ο πρόσφατος εργασιακός νόμος εμπόδιζε τις πλατφόρμες να προχωρήσουν στη δημιουργία θέσεων μισθωτής εργασίας.

Πού είναι λοιπόν τα εμπόδια; Πού είναι τα "τεκμήρια" και οι άλλες σαπουνόφουσκες εναντίον των εργαζομένων; Η αλήθεια είναι ότι η ίδια η ζωή και η πραγματικότητα εκδικούνται σκληρά και νωρίτερα απ' όσο θα φανταζόταν κανείς τους πολιτικούς μυθοπλάστες.

Η Ελλάδα προχωρεί μπροστά με νέες επενδύσεις και νέες δουλειές. Και οι εργαζόμενοι - ιδιαίτερα των ντελίβερι - έχουν έναν νόμο να τους προστατεύει περισσότερο από τους προηγούμενους, τους δίνει νέα δικαιώματα και τους στηρίζει πιο αποτελεσματικά απέναντι σε εργοδοτικές αυθαιρεσίες. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Οι μυθοπλάστες φυσικά μπορούν να συνεχίσουν να ζουν με τους μύθους τους!».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.