ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεοδωρικάκος: 100 επιπλέον περιπολίες την ημέρα στην Αττική

12:11 - 03 Οκτ 2021 | Πολιτική
Θεοδωρικάκος: 100 επιπλέον περιπολίες την ημέρα στην Αττική
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μίλησε στην τηλεόραση του Open για το "στοίχημα" της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, όπως το χαρακτήρισε.

Ο υπουργός ανέφερε πως στην Αττική υπάρχει το 70% της εγκληματικότητας της χώρας, αλλά υπάρχει μόνο το 30% της αστυνομικής δύναμης. Επίσης, δήλωσε πως αυξάνονται κατά 100 οι περιπολίες τη νύχτα στην Αττική και πλέον θα είναι 160.

«Το δικό μας σχέδιο είναι να υπάρχει ασφάλεια παντού και όχι μόνο σε κάποια μέρη. Δεν πρέπει να υπάρχουν κανενός είδους άβατα και η ασφάλεια θα πρέπει να είναι για όλους τους Έλληνες, χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις. Αυτό μπορεί να το πετύχει μία αστυνομία που είναι και οφείλει να είναι φιλική απέναντι στον πολίτη, φιλική απέναντι στους νέους ανθρώπους και μία αστυνομία που πρέπει να είναι σκληρή και αποτελεσματική απέναντι σε κάθε μορφή εγκληματικότητας και παραβατικότητας», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος. 

«Δεν ανήκω σε αυτούς που βάζουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Δεν θα κλείσω ποτέ τα μάτια. Υπάρχουν προβλήματα. Υπάρχει εγκληματικότητα. Εδώ ζούμε. Υπάρχουν γειτονιές με σοβαρότερα προβλήματα απ' ότι άλλες. Και πρέπει να σας πω ευθέως κάτι. Υπάρχει υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων ιδιαίτερα στο λεκανοπέδιο της Αττικής», είπε αρχικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.