ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκίνησε η εσωκομματική μάχη στο ΚΙΝΑΛ- Οι... φωτιές Κεγκέρογλου

10:15 - 04 Οκτ 2021 | Πολιτική
Ξεκίνησε η εσωκομματική μάχη στο ΚΙΝΑΛ- Οι... φωτιές Κεγκέρογλου
Για την ένταση στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε ο βουλευτής του κόμματος κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο κ. Κεγκέρογλου σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε ότι έστειλε για Ανδρουλάκη και Καϊλή, στην οποία υπογράμμισε ότι οι δύο ευρωβουλευτές, από τότε που εξελέγησαν, δεν έχουν πληρώσει τη μηνιαία συνδρομή τους (900 ευρώ) και ότι χρωστάει ο καθένας 58.000 ευρώ.

Στα σενάρια περί “στοχευμένων καταγγελιών” επειδή στηρίζει τη Φώφη Γεννηματά (σ.σ. ο κ. Ανδρουλάκης έχει εκδηλώσει την πρόθεση να είναι υποψήφιος για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ, ενώ η κ. Καϊλή υποστηρίζει την υποψηφιότητα Λοβέρδου), απάντησε πως έστειλε την επιστολή πριν από 6 μήνες.

Ερωτηθείς, τέλος, αν φοβάται ότι μπορεί να υπάρξει αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος στις εσωκομματικές διαδικασίες, απάντησε κατηγορηματικά «όχι, είναι διασφαλισμένη από την ηλεκτρονική διασύνδεση όλων των εκλογικών κέντρων στη χώρα».

Η ημερομηνία των εσωκομματικών εκλογών "κλείδωσε" για τις 5 και 12 Δεκεμβρίου.

Να σημειωθεί πως αποφασίστηκε ότι όσοι θα ψηφίσουν στις εκλογές θα πρέπει να δώσουν 3 ευρώ την πρώτη Κυριακή. Απορρίφθηκε η αρχική σκέψη για 3 ευρώ την πρώτη Κυριακή και αν χρειαστεί άλλο ένα ευρώ την δεύτερη.

Ένα σοβαρό αγκάθι τέλος, είναι το θέμα του μητρώου στελεχών. Σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, ο κάθε υποψήφιος χρειάζεται 5000 υπογραφές από μέλη του κόμματος για να θεωρηθεί έγκυρη η υποψηφιότητα του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.