ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμας: Ελλάδα και Λιθουανία οραματιζόμαστε παρόμοια την ψηφιακή μετάβαση

17:48 - 04 Οκτ 2021 | Πολιτική
Δήμας: Ελλάδα και Λιθουανία οραματιζόμαστε παρόμοια την ψηφιακή μετάβαση
«Ελλάδα και Λιθουανία αντιμετωπίζουμε κοινές προκλήσεις και οραματιζόμαστε με παρόμοιο τρόπο την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση των οικονομιών και των κοινωνιών μας», ανέφερε ο Χρίστος Δήμας.

Αυτό σημείωσε σε ανάρτησή του στο twitter, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, σχετικά με τη συζήτηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Γιάννη Μπρατάκο και την υφυπουργό Οικονομίας και Καινοτομίας της Λιθουανίας, Γιόβιτα Νέλιουπσεν, στο φόρουμ που πραγματοποίησαν στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, o ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ και η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Enterprise Greece.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την πρεσβεία της Λιθουανίας στην Αθήνα και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Βίλνιους.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των Ελλήνων επιχειρηματιών για τις προοπτικές και τις δυνατότητες που παρουσιάζει η αγορά της Λιθουανίας, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις μεταξύ των Ελλήνων και των εκπροσώπων 10 επιχειρήσεων από την Λιθουανία, οι οποίες δραστηριοποιούνται, μεταξύ άλλων, στους κλάδους ενέργειας, τροφίμων, χημικών, αυτοκινήτων και IT.

{https://twitter.com/ChristosDimas_/status/1445015943860604928}

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.