ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από βδομάδα οι αποφάσεις για μη αύξηση των δημοτικών τελών

09:48 - 10 Οκτ 2021 | Πολιτική
Από βδομάδα οι αποφάσεις για μη αύξηση των δημοτικών τελών
«Μέσα στην εβδομάδα θα ληφθούν αποφάσεις για να μην αυξηθούν τα δημοτικά τέλη», ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής (10/10) ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε δίπλα σε όσους το χρειάζονται», ανέφερε ο υπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σε ό,τι αφορά τα επιδόματα και τις ανατιμήσεις, ο κ. Πέτσας επεσήμανε πως θα υπάρξουν παρεμβάσεις για τα δημοτικά τέλη. «Θα δείτε πράξεις πριν από την εγκύκλιο», είπε ο υπουργός.

Μία παρέμβαση θα γίνει για να συγκρατηθεί το κόστος ενέργειας για τις δημοτικές επιχειρήσεις, ώστε να μην αναγκαστούν να μετακυλήσουν το κόστος με αύξηση δημοτικών τελών, ενώ μια άλλη θα γίνει στον ΦΠΑ για τις δημοτικές επιχειρήσεις, ως μέτρο προσωρινού χαρακτήρα, όπως υπογράμμισε ο ίδιος.

Σχετικά με τις αποζημιώσεις, ο κ. Πέτσας είπε ότι όπως οι πυρόπληκτοι έλαβαν τα ποσά που τους αναλογούσαν μέσα στον Αύγουστο και οι σεισμοπαθείς στην Κρήτη λαμβάνουν αυτή την περίοδο αποζημιώσεις, έτσι θα γίνει και στην Εύβοια για τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον κ. Τριαντόπουλο για να γίνονται γρήγορα αυτές οι διαδικασίες.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:17 - 10 Οκτ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.