ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον Ευαγγελισμό η Φώφη Γεννηματά-Αποσύρεται από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

18:35 - 12 Οκτ 2021 | Πολιτική
Στον Ευαγγελισμό η Φώφη Γεννηματά-Αποσύρεται από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ
Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας (11/10) με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Η κυρία Γεννηματά δίνει δηλαδή νέα μάχη με τον καρκίνο. Όπως είναι φυσικό η κα. Γεννηματά επικεντρώνεται σε αυτή τη μεγάλη μάχη και όπως ανακοίνωσε δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η κυρία Γεννηματά αναφέρει:

Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης. 

Οι συνυποψήφιοί της για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ έσπευσαν να δηλώσουν ότι βρίσκονται στο πλευρό της. Μάλιστα, ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τη προεκλογική του δραστηριότητα.

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα», δήλωσε.

Με τους στενούς συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά επικοινώνησε αμέσως και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, λέγοντας ότι είναι κοντά της ως σύντροφος και καλός φίλος.

{https://twitter.com/a_loverdos/status/1447952904195878916}

«H σκέψη μας είναι μαζί της. Οι ευχές μας τη συνοδεύουν, είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσει και αυτή την περιπέτεια, την περιμένουμε να γυρίσει σύντομα κοντά μας» δήλωσε από την πλευρά του ο Χάρης Καστανίδης, επίσης υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής στις προσεχείς εκλογές.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:36 - 12 Οκτ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.