ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λοβέρδος: Δεν υπάρχει περίπτωση να αποσύρω την υποψηφιότητά μου

09:30 - 20 Οκτ 2021 | Πολιτική
Ξεκάθαρος ότι δεν πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, ακόμα και αν μπει στη «μάχη» και ο Γιώργος Παπανδρέου, εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης (20/10) μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως είπε, δεν περίμενε ότι μπορεί να έχει αντίπαλο τον κ. Παπανδρέου και πως ένας άνθρωπος με τη δική του πορεία, θα θελήσει να κάνει κάτι άλλο.

Επίσης, αποκάλυψε ότι κατά την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον κ. Παπανδρέου, διάρκειας 2 με 2,5 λεπτών, του είπε ότι ως πρώην πρόεδρος έχει ρόλο στήριξης της Φώφης Γεννηματά μαζί με τους Κώστα Σημίτη και Ευάγγελο Βενιζέλο, ώστε να εγγυηθούν τη σοβαρότητα της διαδικασίας

Ξεκαθάρισε ότι ούτε για ένα λεπτό δεν σκέφτηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να το σκεφτεί ή να το σκέφτηκε να κάνει πίσω. Όπως τόνισε, έχει στο νου του αυτά που χρειάζεται η δημοκρατική παράταξη, δηλαδή να προσφέρει στην Ελλάδα σήμερα «αυτό που δεν έχει», δηλαδή αντιπολίτευση.

Τέλος, εξήγησε ότι δεν είναι υποψήφιος στο ΚΙΝΑΛ για να μετρήσει δυνάμεις και να εκλεγεί ξανά βουλευτής αλλά για να κερδίσει. «Θα νικήσουμε στις εκλογές στις 5 Δεκεμβρίου. Θέλω σοβαρότητα, θέλω ενότητα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:36 - 20 Οκτ 2021
Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.