ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπανδρέου: Να μη ρυθμίζουν οι ισχυροί τη μοίρα της Δημοκρατίας

18:29 - 18 Νοε 2021 | Πολιτική
Παπανδρέου: Να μη ρυθμίζουν οι ισχυροί τη μοίρα της Δημοκρατίας
«Δεν μπορεί να ρυθμίζουν οι ισχυροί και οι ημέτεροι τη μοίρα της Δημοκρατίας», ήταν το κεντρικό μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την επίσκεψή του σε Άργος, Νέα Κίο, Τρίπολη και Καλαμάτα, στο πλαίσιο της πανελλαδικής περιοδείας του για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Παπανδρέου επισκέφτηκε το επιμελητήριο Αργολίδας, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας και το Χυμοποιείο Εσπερίδες, δηλώνοντας μεταξύ άλλων «Σήμερα συζήτησα με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών και τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Η περιφέρεια της παραγωγής και της εξέλιξης είναι ζωντανή και αυτό που χρειάζεται είναι το κίνητρο για τη μετάβαση σε ένα βιώσιμο μέλλον με τον άνθρωπο στο επίκεντρο»

Εντυπωσιακή ωστόσο ήταν τόσο η συμμετοχή των πολιτών στις ομιλίες του σε Νέα Κίο και Τρίπολη, όσο και η επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου, να προχωρήσει στην διεξαγωγή ανοικτού debate με τους πολίτες, οι οποίοι με την σειρά τους έλαβαν απαντήσεις από τον ίδιο σε όλα τα ερωτήματα τους.  

Το βράδυ της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Παπανδρέου, στην κεντρική του ομιλία στην Καλαμάτα στο κατάμεστο αμφιθέατρο “Αλ.Κουμουνδούρος” κατέθεσε το στίγμα του για την πολιτεία που οραματίζεται: «Χρειάζεται να δημιουργήσουμε μια ισχυρή δημοκρατική πολιτεία, με θεσμούς που να λειτουργούν δημοκρατικά. Υπάρχουν αντιστάσεις όμως, κάποιοι βολεύονται με τον πελατειασμό. Δεν μπορεί να ρυθμίζουν οι ισχυροί και οι ημέτεροι τη μοίρα της Δημοκρατίας. Πρέπει να ρυθμίζει ο Ελληνικός λαός και η εκλεγμένη κυβέρνηση που εκπροσωπεί τα πραγματικά συμφέροντα του».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.