ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Νέα δημοσκόπηση της MRB δείχνει... ντέρμπι τριών υποψηφίων

21:20 - 18 Νοε 2021 | Πολιτική
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Νέα δημοσκόπηση της MRB δείχνει... ντέρμπι τριών υποψηφίων
Μία ακόμα δημοσκόπηση εμφανίζει ως "κούρσα" για τρεις τις εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Αυτή τη φορά η MRB, σε δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο Star δείχνει πως οι Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου είναι οι βασικοί διεκδικητές της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ.

Στο σύνολο των ψηφοφόρων που ερωτήθηκαν ο Ανδρέας Λοβέρδος προηγείται με 26,9%. Ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου με 23,4% και μετά ο Νίκος Ανδρουλάκης με 21,6%. Ο Παύλος Χρηστίδης συγκεντρώνει 6,2%, ο Παύλος Γερουλάνος 6,1% και ο Χάρης Καστανίδης 6%.

KINAL_DHMOSKOPHSH_02

Ανάλογη, αλλά πιο αμφίρροπη είναι η εικόνα στην πρόθεση ψήφου όσων δηλώνουν πως είναι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ και ενδεχομένως να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία της 5ης Δεκεμβρίου.
 
Τα ποσοστά σε αυτή την καταγραφή της πρόθεσης ψήφου δείχνουν ντέρμπι.

KINAL_DHMOSKOPHSH_01

Στο σενάριο για αντίπαλο με τον Γιώργο Παπανδρέου στον β' γύρο των εκλογών, ο Ανδρέας Λοβέρδος προηγείται (στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ) με 10 μονάδες διαφορά καθώς φέρεται να συγκεντρώνει το 49,3% των προτιμήσεων έναντι 39,7% που λαμβάνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος.

Αμφίρροπη θα είναι η μάχη σύμφωνα με την MRB στην περίπτωση που περάσουν στον β΄γύρο ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Ν. Ανδρουλάκης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.