ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντέρμπι για τρεις η «μάχη» για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

22:51 - 25 Νοε 2021 | Πολιτική
Ντέρμπι για τρεις η «μάχη» για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
Μια μεγάλη «μάχη» που είναι σε εξέλιξη και θα κριθεί στο νήμα για τρεις από τους υποψήφιους, διαφαίνεται στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega που αφορά στις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος οδηγεί την κούρσα με ποσοστό 37% στην κατηγορία των ψηφοφόρων από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα που συγκροτούν την δυνητική βάση του κόμματος - εκείνοι που δηλώνουν ότι θα μπορούσαν, υπό προϋποθέσεις, να το ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται στην εκλογική βάση του ΚΙΝΑΛ, συνυπολογιζομένων και των αναποφάσιστων που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν στην εκλογή ηγεσίας. Στην σημερινή εκλογική βάση του Κινήματος Αλλαγής - στο 9,6% των ψηφοφόρων - προβάδισμα με δύο μονάδες διαφορά έχει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε όσους από τους ψηφοφόρους αυτοτοποθετούνται ως «αριστεροί», που αποτελούν το 8,1% εκείνων που θα μπορούσαν να ψηφίσουν ΚΙΝΑΛ, προηγείται ο Γιώργος Παπανδρέου με 35%, στους κεντροαριστερούς (25,3% του συνόλου) παίρνει 39% ο Νίκος Ανδρουλάκης, στους κεντρώους (32%) παίρνει 37% ο Ανδρέας Λοβέρδος, στους κεντροδεξιούς (20%) λαμβάνει 54% και στους «δεξιούς» (7,1%) ο Ανδρέας Λοβέρδος κυριαρχεί με 77%.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:54 - 25 Νοε 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.