ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κόντρα Μητσοτάκη-Πολάκη: Με αντιεμβολιαστές δεν συνομιλώ- Είστε άσχετος

17:01 - 01 Δεκ 2021 | Πολιτική
Κόντρα Μητσοτάκη-Πολάκη: Με αντιεμβολιαστές δεν συνομιλώ- Είστε άσχετος
Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, επικράτησε στη Βουλή, κατά τη δευτερολογία του κ. Μητσοτάκη επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας και της τροπολογίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε άτομα άνω των 60 ετών.

Ο Πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «υπάρχουν ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ; Ναι υπάρχουν. Είναι σε κρεβάτι με κανονική φροντίδα; Ναι, είναι (…)». Αυτή η δήλωσε προκάλεσε την αντίδραση του κ. Πολάκη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση στην αίθουσα της Βουλής.

Ακολουθεί η λογομαχία μεταξύ του κ. Μητσοτάκη και του κ. Πολάκη:

Μητσοτάκης: Υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ. Ναι. Έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα σε αυτούς τους ασθενείς σε σχέση με όσους είναι σε ΜΕΘ; Δεν έχουμε. Αν έχετε εσείς φέρτε τις αποδείξεις.

Πολάκης: Άσχετε.

Μητσοτάκης: Τι είπατε; Με αντιεμβολιαστές δεν συνομιλώ. Ανεβάστε την μάσκα σας σάς παρακαλώ.

Πολάκης: Είστε άσχετος.

Μητσοτάκης: Σας τιμά κ. Τσίπρα αυτή η εικόνα; Με το χέρι στην καρδιά. Ενός τέως υπουργού Υγείας με χυδαίο και αγοραίο ύφος να προσβάλλει τους πάντες και τα πάντα και ταυτόχρονα να κάνει κρυφή καμπάνια υπέρ αντιεμβολιαστών. Αυτό κάνει. Αυτός είναι και αυτόν ανέχεστε. Είστε ένα και το αυτό. Το ίδιο πράγμα είστε. Και μετά έρχεστε και μιλάτε σε αυτή την κυβέρνηση για την ανάγκη συνεννόησης. Με ποιον; Με τον κ Πολάκη; Όχι δεν μπορεί να υπάρξει με ανθρώπους που κλείνουν μάτι στους αντιεμβολιαστές καθημερινά. Αποπέμψτε τον κ. Πολάκη και ξαναελάτε να μιλήσουμε για συνεννόηση.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:07 - 01 Δεκ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.