ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οικονόμου: Μεθοδικά, σχεδιασμένα και ψύχραιμα πράττουμε στην εξωτερική μας πολιτική

10:59 - 16 Ιαν 2022 | Πολιτική
Οικονόμου: Μεθοδικά, σχεδιασμένα και ψύχραιμα πράττουμε στην εξωτερική μας πολιτική
Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας κλήθηκε να μιλήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στον ΣΚΑΪ.

Σχετικά με την καταγγελία 24χρονης για βιασμό στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι "η δικαιοσύνη οφείλει να διαλευκάνει απόλυτα τα ζητήματα αυτά με βάση τους νόμους και τα εργαλεία που διαθέτει. Η κυβέρνηση έχει κάνει πράγματα να στηρίξει τα θύματα κακοποίησης και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και ο ποινικός κώδικας".

Ερωτηθείς για το περιστατικό σε ταβέρνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, ανέφερε πως είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό. "Το σοβαρό πρόβλημα δεν είναι ο Πολάκης, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ. Εξελίσσεται μια ενορχηστρωμένη επίθεση, την οποία υποστηρίζει και ο Τσίπρας".

"Πάνε ορισμένοι να δημιουργήσουν ένα σκηνικό, να δηλητηριάσουν, να διχάσουν για να ικανοποιήσουν τις δικές τους καθεστωτικές αντιλήψεις και παλαιοκομματικές απόψεις για το πώς πρέπει να λειτουργεί μια δημοκρατία. Η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκό κράτος δικαίου, όσο κι αν δεν αρέσει στον ΣΥΡΙΖΑ", είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το ζήτημα με την Τουρκία, σχολίασε: "Μεθοδικά, σχεδιασμένα και ψύχραιμα πράττουμε στην εξωτερική μας πολιτική."

Τέλος, ανέφερε πως η κυβέρνηση θα είναι δίπλα στους πολίτες. Η στήριξη θα είναι διαρκής και στην ενεργειακή κρίση, όπως και στην υγειονομική.

"Πάμε σε εκλογές το 2023", είπε ερωτηθείς σχετικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.