ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παππάς: Να ζητήσουν συγγνώμη Μητσοτάκης- Καραμανλής λόγω ανικανότητας

17:05 - 24 Ιαν 2022 | Πολιτική
Απροετοίμαστο και σε πανικό χαρακτηρίζει ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς το κράτος εν μέσω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.

Αναλυτικά:

«Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη πιάστηκε για μια ακόμα φορά απροετοίμαστο και σε πανικό.

Η κακοκαιρία που πλήττει και το Λεκανοπέδιο, αν και η έλευσή της ήταν γνωστή εδώ και μέρες, έχει δημιουργήσει προβλήματα στην κίνηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Τα δρομολόγια του μετρό για αεροδρόμιο σταματούν στη Δουκίσσης Πλακεντίας, καθώς δεν προβλέφθηκε συντήρηση των «κλειδιών» ενόψει χιονιά και πάγωσαν.

Τα πρώτα σημερινά δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για Χαλκίδα ακυρώθηκαν.

Λεωφορεία, υπό το κράτος του επιτελικού πανικού, επέστρεψαν στα αμαξοστάσια Λιοσίων και Ανθούσας, χωρίς κανείς να εξετάσει ποιες γραμμές μπορεί να αντιμετωπίσουν πρόβλημα και ποιες όχι.

Την ίδια στιγμή, οι πολίτες περιμένουν χωρίς ενημέρωση στις χιονισμένες και επικίνδυνες λόγω παγετού αποβάθρες του προαστιακού για αεροδρόμιο και Χαλκίδα, αλλά και στις στάσεις των λεωφορείων.  

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που δίνουν μάχη για να κρατήσουν τις συγκοινωνίες όρθιες.

Οι πολίτες να οπλιστούν με υπομονή και οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής να ζητήσουν ένα συγγνώμη από τον κόσμο για την ταλαιπωρία που υφίσταται λόγω της κυβερνητικής αδράνειας και της επιτελικής ανικανότητας».

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.