ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η εκκλησία Κρήτης φέρνει... κοντά Μητσοτάκη- Ανδρουλάκη

20:05 - 28 Ιαν 2022 | Πολιτική
Η εκκλησία Κρήτης φέρνει... κοντά Μητσοτάκη- Ανδρουλάκη
Ξεκίνησαν ήδη οι ετοιμασίες για την τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης, στην οποία αναμένεται να παρευρεθούν εκπρόσωποι του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αλλά και άλλων πατριαρχιών, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Την ερχόμενη Κυριακή το πρωί ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος θα αποχαιρετήσει το ποίμνιο της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου του οποίου υπήρξε ποιμενάρχης για 11 χρόνια.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το επόμενο Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022, θα γίνει η τελετή ενθρόνισής του στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, στην τελετή ενθρόνισης θα παρευρεθούν εκπρόσωποι του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αλλά και άλλων πατριαρχιών, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
 
Ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, θα... συμπέσουν για δεύτερη φορά, καθώς και τα Θεοφάνεια είχαν και οι δύο ταξιδέψει στην Λήμνο.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.