ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευχές Τσίπρα, Ανδρουλάκη, Παπανδρέου στον Κόστα για την αυτοδυναμία

15:48 - 31 Ιαν 2022 | Πολιτική
Ευχές Τσίπρα, Ανδρουλάκη, Παπανδρέου στον Κόστα για την αυτοδυναμία
Συγχαρητήρια μέσω Twitter απέστειλε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας στον Πορτογάλο αρχηγό του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Αντόνιο Κόστα, ο οποίος επικράτησε στις χθεσινές εθνικές εκλογές της χώρας του.

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για μια «πολύ σημαντική νίκη» που αποτελεί «σαφές μήνυμα για την ενίσχυση των προοδευτικών δυνάμεων, την καταπολέμηση των ανισοτήτων, την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και την οικοδόμηση κοινωνικής ατζέντας στην Ευρώπη».

Τα συγχαρητήρια του έστειλε στον κ. Κόστα για τη νίκη του στις εκλογές και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης:

«Συγχαρητήρια Αντόνιο Κόστα, συγχαρητήρια σύντροφοι του P.S. για το αξιοσημείωτο εκλογικό αποτέλεσμα. Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε να αλλάζουμε την Ευρώπη», έγραψε συγκεκριμένα.

Αντίστοιχη ανάρτηση στο twitter έκανε και ο Γιώργος Α. Παπανδρέου:

«Ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς συγχαίρω θερμά τον Αντόνιο Κόστα για τη μεγάλη νίκη του Σοσιαλιστικού Κόμματος στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές στην Πορτογαλία. Εμπεδώνοντας μια οικονομία δικαιοσύνης για όλους μετά την κρίση αλλά και την πανδημία του Covid-19, κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και  αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλη την προοδευτική οικογένεια της ΣΔ.».

Τελευταία τροποποίηση στις 17:25 - 31 Ιαν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.