ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεοδωρικάκος προς Σοϊλού: Μυθεύματα οι δηλώσεις για τρομοκράτες στην Ελλάδα

20:46 - 18 Φεβ 2022 | Πολιτική
Θεοδωρικάκος προς Σοϊλού: Μυθεύματα οι δηλώσεις για τρομοκράτες στην Ελλάδα
Σκληρή απάντηση έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος υποστήριξε ότι η Ελλάδα έχει κινητοποιήσει τον καταυλισμό του Λαυρίου υπέρ τρομοκρατικών οργανώσεων.

«Όσα αναφέρονται στη δήλωση του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών που συσχετίζουν την Ελλάδα με τρομοκράτες αποτελούν μυθεύματα και προφανώς δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Ο Τούρκος υπουργός θα πρέπει να ανασκευάσει αυτές τις δηλώσεις», ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Υπάρχουν κάποιες γειτονικές χώρες που τους αρέσουν τα μπερδέματα, όπως η Ελλάδα. Για παράδειγμα, το στρατόπεδο του Λαυρίου, του οποίου η ταμπέλα γράφει Ηνωμένα Έθνη, η Ελλάδα το έχει ενεργοποιήσει ξανά υπέρ της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK εδώ και περίπου 7-8 μήνες. Όταν το PKK αποδυναμώθηκε στην ύπαιθρο, διέταξε ανάληψη δράσης στις πόλεις», είχε δηλώσει από την πλευρά του ο Σοϊλού, εξηγώντας ότι το PKK προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα γραμμή μεταφέροντας τρομοκράτες μέσω Ελλάδας-Ιράκ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.