ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ: Γνήσιο τέκνο του Παττακού ο κ. Γεωργιάδης

12:23 - 22 Φεβ 2022 | Πολιτική
ΣΥΡΙΖΑ: Γνήσιο τέκνο του Παττακού ο κ. Γεωργιάδης
Οργισμένη ανακοίνωση για τον Άδωνι Γεωργιάδη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις νέες δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης για την αριστερά για το ακριβό ρεύμα.

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε στην άποψή του πως η αριστερά ευθύνεται για το ότι δεν υπάρχει φθηνό ρεύμα στην Ελλάδα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Σαν γνήσιο τέκνο του Παττακού ο κ. Γεωργιάδης σε άλλο ένα ακροδεξιό κρεσέντο κατηγόρησε την Αριστερά και το ΣτΕ για το ακριβό ρεύμα. 

Ο υπουργός της αδιευκρίνιστης ευθύνης κατηγορεί τους πάντες για τα αποτελέσματα της δικής του πολιτικής. Αντί να προστατεύσει την κοινωνία από την ακρίβεια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει επιδοθεί στην λεηλασία του δημοσίου πλούτου.  

Ο κ. Γεωργιάδης είναι ο δεύτερος υπουργός μετά τον Καραμανλή που κατηγορεί το ΣτΕ για τις δικές τους οικονομικές αποτυχίες. Ο χαρακτηρισμός δε πολιτών που έχουν δικαιωθεί από το ΣτΕ ως "μουρλούς" δείχνει το ακροδεξιό του μίσος απέναντι στη δημοκρατική λειτουργία της χώρας. 

Καμία έκπληξη λοιπόν που η ελληνική  κοινωνία αλλά και η υπόλοιπη Ευρώπη αντιμετωπίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη σαν μια κακή αντιγραφή του Όρμπαν».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.