ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης: Με δικαίωσε η έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής

20:41 - 15 Μαρ 2022 | Πολιτική
Γεωργιάδης: Με δικαίωσε η έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής
Δικαιωμένος από τα όσα ανέφερε στην έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή ο επικεφαλής του, καθηγητής Φραγκίσκος Κουτεντάκης, σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονεί τυχόν οριζόντια μείωση των φόρων στα καύσιμα ή στον ΦΠΑ, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου σύσταση Ανώνυμης Εταιρείας «Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων Α.Ε.», ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο καθηγητής Κουτεντάκης που τοποθετήθηκε στη θέση αυτή από τον ΣΥΡΙΖΑ, στην έκθεσή του επισημαίνει ότι τυχόν απαιτήσεις για οριζόντιες μεγάλες παρεμβάσεις θα έθεταν την οικονομία σε τεράστιους δημοσιονομικούς κινδύνους.

«Ο κ. Κουτεντάκης που δεν ανήκει στον χώρο της ΝΔ, λέει αυτό που έλεγα εγώ την περασμένη εβδομάδα, ότι δεν χρειάζονται οριζόντια μέτρα παρά μόνο στοχευμένες παρεμβάσεις για τους ευάλωτους συνανθρώπους μας», τόνισε, καλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και την ελάσσονα αντιπολίτευση να σταματήσουν για λόγους κομματικής πλειοδοσίας, να διαπράττουν το ίδιο λάθος που βάζει την χώρα μας στο μάτι των αγορών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.