ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΚΙΝΑΛ: Η ώρα της κάλπης για όνομα και έμβλημα

09:44 - 08 Μαϊ 2022 | Πολιτική
ΚΙΝΑΛ: Η ώρα της κάλπης για όνομα και έμβλημα
Από τις 7 το πρωί της Κυριακής (8/5) μέχρι τις 7 το απόγευμα προσέρχονται στις κάλπες τα μέλη του ΚΙΝΑΛ, προκειμένου να ψηφίσουν για το νέο όνομα και έμβλημα του κόμματος, καθώς και για να εκλέξουν τα όργανα στις τοπικές οργανώσεις, καθώς και τους αντιπροσώπους για το συνέδριο της 20ής Μαΐου.

Τα δύο ονόματα που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο το «Κίνημα Αλλαγής» με σήμα το γνωστό τρίχρωμο ρόδο και το «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» με σήμα τον πράσινο ήλιο.

Αρχικά υπήρχαν σκέψεις και για τρίτη επιλογή, το «ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη», αλλά αυτή δεν προκρίθηκε, προκειμένου ο ένας εκ των δύο παραπάνω τίτλων να μπορεί να συγκεντρώσει το 50%+1 των ψήφων.

Στην ψηφοφορία συμμετέχουν μόνο τα μέλη, όχι οι φίλοι του κόμματος, αλλά εγγραφές μπορούν να γίνουν και σήμερα με την καταβολή του συμβολικού αντιτίμου του ενός ευρώ. 

Ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος θα ψηφίσει στις 11 το πρωί στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην οδό Ακαδημίας, αναφέρει στο μήνυμά του: «Την Κυριακή 8 Μαΐου σας καλώ να κάνουμε ένα ακόμη βήμα, για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης. Σας καλώ να οικοδομήσουμε μαζί ένα κόμμα ανοιχτό, δημοκρατικό, συμμετοχικό. Επιλέγουμε το όνομα μας και τους εκπροσώπους μας σε κάθε τοπική κοινωνία.

Όλες οι γενιές μαζί, ενώνουμε τις αγωνίες και τις ελπίδες μας για ένα μέλλον με κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και αυτό που κάποιοι θεωρούσαν πριν μήνες άπιαστο όνειρο, να γίνει σήμερα πραγματικότητα».

.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.