ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τριαντόπουλος: Στήριξη και αποκατάσταση της Σάμου- Δημιουργία άυλης χρεωστικής κάρτας

11:56 - 09 Μαϊ 2022 | Πολιτική
Τριαντόπουλος: Στήριξη και αποκατάσταση της Σάμου- Δημιουργία άυλης χρεωστικής κάρτας
Τις νέες παρεμβάσεις που δρομολογούνται για τη στήριξη και αποκατάσταση της Σάμου μετά τον σεισμό συζήτησε κυβερνητικό κλιμάκιο, με επικεφαλής τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Χρήστο Τριαντόπουλο, με φορείς του νησιού.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Τριαντόπουλος «στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Σάμο, με κλιμάκιο που αποτελούνταν από τον ΓΓ του υπουργείου Εσωτερικών Μ. Σταυριανουδάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες, μαζί με τον βουλευτή Χρ. Στεφανάδη, είχαμε σύσκεψη στην έδρα του Δήμου Δ. Σάμου, με τη συμμετοχή αυτοδιοικητικών παραγόντων, παραγωγικών φορέων και αρκετών πολιτών».

Επισημαίνει ότι κατά τη σύσκεψη «αναλύσαμε την τρέχουσα κατάσταση του σχεδίου στήριξης και αποκατάστασης μετά τον σεισμό, συζητήσαμε με τους ενδιαφερόμενους για τις νέες παρεμβάσεις που δρομολογούνται -όπως η στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας της Σάμου μέσα από τη δημιουργία άυλης χρεωστικής κάρτας- και απαντήσαμε στα ζητήματα που έθεσαν οι πολίτες. Και σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζουμε τη γόνιμη συνεργασία που έχουμε με όλους».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.