ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ασφάλεια της Αθήνας φέρνει... σύννεφα στις σχέσεις Μπακογιάννη-Θεοδωρικάκου

13:31 - 10 Μαϊ 2022 | Πολιτική
Η ασφάλεια της Αθήνας φέρνει... σύννεφα στις σχέσεις Μπακογιάννη-Θεοδωρικάκου
Απορία εκφράζουν κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για τις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ 100,3, ο οποίος ζήτησε συνάντηση με τον Τάκη Θεοδωρικάκο για να συζητήσουν θέματα ασφάλειας της πόλης, λέγοντας χαρακτηριστικά «τον παρακαλάω εδώ και έναν μήνα να συναντηθούμε».

Κύκλοι του υπουργείου αναφέρουν ότι η επικοινωνία μεταξύ δήμου και υπουργείου υπάρχει και είναι διαρκής και διερωτώνται γιατί προχώρησε σε τέτοιες δηλώσεις ο δήμαρχος.

«Τι αλήθεια θέλει; Την εφαρμογή των νόμων ή την κατάσταση ανομίας που επικρατούσε στο κέντρο της πρωτεύουσας;», αναφέρον χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι κύκλοι του υπουργείου τονίζουν:

«Απορίες προκαλεί η στάση του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό άφησε αιχμές κατά της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Αντί να επικροτεί τις εκτεταμένες επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας για την πάταξη της παράνομης μετανάστευσης και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων, ο Δήμαρχος φάνηκε να διαφωνεί με τις επιχειρήσεις "σκούπα" στη δημόσια τοποθέτησή του. Η επικοινωνία μεταξύ δήμου και υπουργείου υπάρχει και είναι διαρκής με τον αρμόδιο Υφυπουργό να συντονίζει τις ενέργειες που αποφασίζονται. Γιατί προχώρησε σε τέτοιες δηλώσεις ο Δήμαρχος; Τι αλήθεια θέλει; Την εφαρμογή των νόμων ή την κατάσταση ανομίας που επικρατούσε στο κέντρο της πρωτεύουσας»;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.