ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Εκτιμήσεις ότι θα ψηφίσουν πάνω από 100.000 μέλη

13:26 - 15 Μαϊ 2022 | Πολιτική
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Εκτιμήσεις ότι θα ψηφίσουν πάνω από 100.000 μέλη
Μεγάλη προσέλευση καταγράφεται σε όλα τα εκλογικά τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ανάδειξη του Προέδρου και της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Σημειώνεται ότι οι κάλπες άνοιξαν στις 8 το πρωί και μέχρι τις 12 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει 40.000 πολίτες. Μήνυμα πολιτικής αλλαγής έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας το πρωί προσερχόμενος στο εκλογικό τμήμα του Περιστερίου για να ψηφίσει.

Πηγές από την Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι παρατηρείται «πολύ μεγάλη» προσέλευση στα εκλογικά τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε όλη την Ελλάδα και εκτιμούν ότι με βάση την έως τώρα συμμετοχή, αναμένεται ότι ο τελικός αριθμός στις κάλπες θα είναι με βεβαιότητα εξαψήφιος, θα υπερβεί δηλαδή τα 100.000 μέλη.

Κατά τις ίδιες πηγές «το πιο ενδιαφέρον μέχρι τώρα, είναι ότι τα νέα μέλη που προσέρχονται στις κάλπες, είναι σχεδόν διπλάσια από τα μέχρι σήμερα εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ», ενώ κάνουν λόγο για μαζική προσέλευση τόσο στην περιφέρεια όσο και στο κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες κλείνουν στις 8 το βράδυ, με δικαίωμα παράτασης της διαδικασίας από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, ενώ δικαίωμα συμμετοχής για την εκλογή του Προέδρου έχουν όλοι οι πολίτες 15 ετών και άνω.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:51 - 15 Μαϊ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.