ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οικονόμου για Μετρό: Από Γουδή στην Κυψέλη σε 13 λεπτά

08:30 - 26 Μαϊ 2022 | Πολιτική
Οικονόμου για Μετρό: Από Γουδή στην Κυψέλη σε 13 λεπτά
«Με τη Γραμμή 4 οι πολίτες θα πηγαίνουν από Γουδή στην Κυψέλη σε 13 λεπτά και από Άλσος Βεΐκου στα Εξάρχεια σε 7 λεπτά», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με ανάρτησή του στο Twitter.

Αναφερόμενος στα έργα για τη Γραμμή 4 έγραψε στο tweet του: «Με σχέδιο το εργοτάξιο από φθινόπωρο θα δουλεύει 24/7, υπόγεια πλέον ώστε αρχές του 2023 να έχουν ανοιχθεί τα πρώτα μέτρα σήραγγας».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, πραγματοποίησε την πρώτη επιθεώρηση σε εργοτάξιο της Γραμμής 4 του Μετρό. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το μεγάλο εργοτάξιο της Κατεχάκη, όπου έχει ξεκινήσει η διάνοιξη του φρέατος από το οποίο θα μπει ο πρώτος «μετροπόντικας» στις αρχές του νέου έτους.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το φθινόπωρο που θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του φρέατος δίπλα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, θα έχουν φτάσει και τα νέα ΤΒΜ (μετροπόντικες), που κατασκευάζονται εν τω μεταξύ στη Γερμανία. Ο ένας μετροπόντικας θα ξεκινήσει από το φρέαρ της Κατεχάκη, ο δεύτερος από το φρέαρ της Βεΐκου και θα «συναντηθούν» στον Ευαγγελισμό.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.