ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Πέρασε» από την επιτροπή το ν/σ για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας

23:36 - 28 Ιουλ 2022 | Πολιτική
«Πέρασε» από την επιτροπή το ν/σ για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας
Με τη θετική ψήφο της ΝΔ ψηφίσθηκε επί της Αρχής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την «Εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας και άλλες διατάξεις αναπτυξιακού χαρακτήρα» στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια, ενώ ΚΚΕ και ΜέΡΑ 25 το καταψήφισαν.

Εργαζόμενοι και Δήμος θετικοί στο επενδυτικό σχέδιο της ΟΝΕΧ

Την αναγκαιότητα διάσωσης, βιωσιμότητας και διασφάλισης των εργαζομένων στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας υποστήριξαν οι φορείς, κατά την ακρόασή τους στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την «Εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας και άλλες διατάξεις αναπτυξιακού χαρακτήρα» στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Θετικοί με τους όρους του επενδυτικού σχεδίου της ΟΝΕΧ για την εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας, δήλωσε το Σωματείο των Εργαζομένων αλλά και ο δήμαρχος Ελευσίνας.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείου Ελευσίνας, Νίκος Παπανικολάου ανέφερε ότι στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου του 2021 και συμμετείχαν οι 575 από τους 596 εργαζόμενους, το 99,7% συμφώνησε στο να προχωρήσει η ΟΝΕΧ σε ένα σχέδιο εξυγίανσης.

Τελευταία τροποποίηση στις 23:49 - 28 Ιουλ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.